Klein-Schreuder Skulpturpark


Gammel jogger

joggerjI begynnelsen av april ble skulpturen 'Jogger' av Johanna Klein-Schreuder utplassert i hagen. Dette verket ble til med en spesiell teknikk.

Prosessen starter med den lille skulpturen som Johanna holder i hånden og som ble modellert i voks. Den lille mannen blir skannet i tre dimensjoner og deretter forstørret til ønsket størrelse i en datamaskin. Datamodellen blir så delt opp i 20 deler som hver for seg automatisk freses ut i isopor. De utfreste stykkene blir deretter limt sammen og forsterket med jernrør.

Den store skulpturen er nå ferdig i grove trekk, men detaljene må fortsatt sjekkes og tilføyes for hånd og finpusses.

joggerw

Når det er gjort, blir skulpturens overflate forseglet med to lag fargeløs akryllakk. Mens det andre laget fortsatt er vått, blir det til slutt sprøytet med syntetisk marmorpulver slik at skulpturen får sin endelige utførelse.

 

 

I begynnelsen av april ble skulpturen 'Jogger' av Johanna Klein-Schreuder utplassert i hagen. Dette verket ble til med en spesiell teknikk.

Prosessen starter med den lille skulpturen som Johanna holder i hånden og som ble modellert i voks. Den lille mannen ble skannet i tre dimensjoner og deretter forstørret til ønsket størrelse i en datamaskin. Datamodellen blir så delt opp i omtrent 20 deler som hver for seg freses ut i isopor. De utfreste stykkene blir deretter limt sammen og forsterket med jernrør.

Den store skulpturen er nå ferdig i grove trekk, men detaljene må fortsatt sjekkes og tilføyes for hånd og finpusses.

Når dette er gjort, blir skulpturens overflate forseglet med to lag fargeløs akryllakk. Mens det andre laget fortsatt er vått, blir det til slutt sprøytet med syntetisk marmorpulver slik at skulpturen får sin endelige utførelse.

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)