Klein-Schreuder Skulpturpark


Vår!

Johannas serie med svære skulpturer av isopor patinert med marmorpulver er nå fullført. Serien med de fire skulpturene har fått navnet Modern Times etter Charlie Chaplins film fra 30-tallet i forrige århundre. Moderne med glimt i øyet: Besøkende som har sett skulpturene har gjerne reagert med forbauselse fulgt av et smil. Mange synes at også budbæreren sittende på en drone er underholdende.

For øvrig har vi kjøpt en tredje skulptur av Antonio Imbernón. I motsetning til hans tidligere verk som er laget i sement, er Hold on støpt i polymer med en patina av fin marmor.

I hagen har våren kommet. Mandeltrærne og andre trær som blomstrer på nakne grener, er allerede nesten utblomstret, mens fiken- og granatepletrærne har kommet i gang. Det har begynt å komme skudd på druene og morbærtrærne, som ble beskåret i vinter.

Fuglene er i gang med å forberede rugingen. Det bygges reir, spesielt i Bougainvillea under vinduene til huset, som med sine torner holder katter og hunder på trygg avstand. Småfugl er til og fra hele tiden, spesielt spurv. Vi har også regelmessige besøk av hærfugl, som med sin flotte fjærtopp er en fryd for øyet.

Popstjerne og modellen hennes

Antonio Imbernon: Hold on

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)