Klein-Schreuder Skulpturpark


Puri Martinéz og Marion Geerts

Puri MartinézPuri Martinéz og Marion Geerts skal sammen stille ut i Klein-Schreuder Skulpturpark. Utstillingen har fått navnet Transformación.

Puri har vært interessert i keramikk siden hun var 18, og da hun var 30 bestemte hun seg for å satse profesjonelt på keramikken. Nå har hun eget verksted og holder også kurs i keramikk og porselensdekorasjon, både i eget verksted og på skoler. Puri lager vakre figurer i keramikk. Hun maler også, og i Archena finnes en rekke av hennes veggmalerier.

Marion Geerts

Marion er nederlandsk, men har bodd i Spania siden 1975. Hun arbeidet som guide og spesialiserte seg i romersk og kartagensk kunst. Hun ble mer og mer kunstinteressert og lærte å male, men har nå keramikk som hovedinteresse. Hun lager flotte skåler og relieffer.

Marion og Puri tilhører 'El Taller' i Murcia, en keramikergruppe som har egne ovner. Arbeidene utformes i leire og blir deretter glasert ved høy temperatur i keramikkovn.

Puri og Marion har deltatt i forskjellige utstillinger både i byen og fylket Murcia. I årene fremover ønsker de å videreutvikle sine aktiviteter som kunstnere.

Utstillingen åpner søndag 3. april kl. 11.00 med et glass vin og pianosolo ved A. Muñoz de Sus. Adgang 3 euro.

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)