Klein-Schreuder Skulpturpark


Julebrev

Click to enlargeFørst og fremst vil vi ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

Bildet av gjeteren, hunden og sauene får deg kanskje på tanken at han er på vei til Bethlehem, men vi kan forsikre deg om at han også i jula vil forbli på sin faste plass slik at du kan se ham i skulpturparken som vanlig.

Vår siste midlertidige utstilling i år med Teo San José er avsluttet, men helt borte er han ikke: Hans store verk Hvalens salto (3,2 m) inngår nå i parkens permanente utstilling.

I hagen er vi nesten i mål med den årlige beskjæringen av palmetrærne, de er blitt flotte igjen. Neste uke er det morbærtrærne som står for tur – en kjempejobb, for vi har 59 eksemplarer. Appelsinene henger på trærne fortsatt, men har allerede fått sin flotte oransje farge.

jul2017art2

Skulle du ha lyst til å besøke hagen i juletiden, er vi som vanlig åpen fra 10 til 14 på søndagene. På hverdager kan du som ellers avtale besøk pr. epost eller telefon. Det gjelder også i romjula og nyttårsdagene.

Fra 1. januar 2018 setter vi opp inngangsprisen til 5 euro. Vi har erfart at enkelte står over besøk i hagen utfra tanken om at det som ikke koster noe ikke er verdt noe.

Til slutt vil vi sende en hjertelig takk til alle gjester som tok seg tid til å skrive en anmeldelse på TripAdvisor etter sitt besøk hos oss. Vi er stolt over at Klein-Schreuder Skulpturpark i år har mottatt TripAdvisors Fortreffelighetsbevis for gjennomgående flotte anmeldelser fra våre besøkende.

Johannes Klein og Johanna Schreuder

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)