Klein-Schreuder Skulpturpark


Julehilsen

(klikk for å forstørre)Først og fremst vil vi ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Med "vi" mener vi det nye styret i stiftelsen, som nå består av grunnleggerne Johannes Klein og Johanna Schreuder (styreleder og nestleder) i tillegg til Vicente Escrig Peris (sekretær) og Karen Cuppen.

På bildet (klikk for å forstørre) kan styret ses sammen med gjeteren, hunden og sauene av Antonio Marí, et aktuelt tema på denne tiden av året.

7. april åpner vi utstillingen Tyve år skulpturpark – en gruppeutstilling med hovedsakelig kunstnere som tidligere har hatt soloutstilling i hagen. Så sett av plass i kalenderen din: Under den festlige åpningen blir det innledninger ved deltakende kunstnere, musikk, vin og noe å spise, og den finner sted søndag 7. april kl. 11. Alle er velkomne, adgang er 5 euro.

I mellomtiden viser vi fire skulpturer av Antonio Imbernón, som vi selger for ham.

jul2018art200

Hagen er laget slik at det året rundt finnes noe som blomstrer, og du er velkommen også i juletiden: Vi har åpent på lørdager og søndager fra kl. 10-14 som vanlig, og på ukedagene kan du avtale en tid pr. e-post eller telefon. Dette gjelder også for jule- og nyttårsdagene.

Til slutt er vi stolt av at Klein-Schreuder Skulpturpark i 2018 på nytt er blitt tildelt TripAdvisors Fortreffelighetsbevis. Mange takk til alle besøkende som tok seg tid til å skrive en anmeldelse på TripAdvisor.

Johannes Klein og Johanna Schreuder

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)