Klein-Schreuder Skulpturpark


Skulpturer i stein, jern og bronse

Fra 21. oktober viser Klein-Schreuder Skulpturpark verker av de tre kunstnerne Vicente Pérez Gonzálvez, Albèr te Brake og Monique Neyzen i tre ulike stiler og materialer.

Arbeidene til Vicente Pérez Gonzálvez (Spania) er formet av erfaringer som fremkommer fra en felles kilde som naturen. Hans marmor- og alabastskulpturer viser refleksjoner av plante­strukturer og tolkninger av den menneskelige formen. Den symbolske verdien overstiger den bokstavelige betydningen.

herfst23 s

Albèr te Brake (Nederland) lager imponerende jernskulpturer som først og fremst gjør seg bra utendørs. Tidligere arbeidet han mye med bronse og glass, men metall har alltid inspirert ham. Dette materialet har vært hans hovedfokus siden han bosatte seg i Spania.

Monique Neyzen (Nederland) lager dynamiske bronseskulpturer av dansere og hester, figurativt eller noe abstrakt. "Skulpturer full av bevegelse som nærmest hopper av sokkelen." Dynamikken forsterkes av individuelt designede jernsokler som inngår i helheten av verkene hennes.

Den festlige åpningen av utstillingen ved Manuel Casado Puche foregår lørdag 21. oktober kl. 11.00 ledsaget av tapas, et glass vin og klassisk musikk. Adgang koster 5 euro, og utstillingen varer til og med 6. januar 2024.

Avslutningsvis vil vi nevne at Leoni LeBonThi og Jolande Spaink vil undervise i tegning og billedhugging i hagen over nyttår.

Vi håper vi sees og ønsker deg et hyggelig besøk i hagen!

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)