Klein-Schreuder Skulpturpark


Fest i skulpturparken

Hvert år på 16. april markerer L'Alfàs del Pi at kommunen på denne dagen i 1836 ble selvstendig etter atskillelsen fra Baroniet Polop. Siden 2010 er dette også dagen for den årlige tildelingen av Premi L'Alfàs, og i år gikk denne prisen til Johannes P. Klein og Johanna Schreuder i Stiftelsen Klein-Schreuder.

prijs1– Vi etablerte denne utmerkelsen for å verdsette arvegodset i vår kommune. Ved denne anledningen vil vi påskjønne det flotte arbeidet som Stiftelsen Klein-Schreuder utfører for å fremme kunst og kultur, forklarer borgermester Vicente Arques.

Både Johannes og Johanna takket kommunen for denne anerkjennelsen, "for tilliten og hengivenheten som L'Alfàs del Pi har vist vår stiftelse, som etter 20 år med hardt arbeid og mange investeringer har gjort oss i stand til å skape skulpturparken slik dere kan se den her i dag."

For å feire prisutdelingen arrangerte kommunen en festlig sammenkomst i hagen med en utførlig frokost akkompagnert av musikk fra en klarinettkvartett.

prijs2 450

Det vanket mange lovord for grunnleggerne og styret i stiftelsen. Skulpturparken er ikke bare regionalt, men også nasjonalt og internasjonalt kjent for sine verdifulle bidrag til kunst, kultur og turisme i kommunen. Nylig ble hagen også utnevnt til en av de ti vakreste i Valencia-regionen.

Til slutt fikk de innbudte gjestene en omvisning i hagen, og enda en gang kom det mye ros fra deltakerne.

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)